ferprodukcio.hu

FeR Krimik

MIÉRT MI?

TUDÁST ÉPÍTÜNK,
NEMCSAK CSAPATOT!

Programjaink közül főként az interaktív krimi, nyomozós- és detektív jellegű produkcióink azok, amelyeket előszeretettel rendelnek meg Partnereink különböző rendezvényeikre.

Kinyitottuk műsoraink határait: így már ONLINE és HYBRID verzióban is szolgáltatunk bizonyos produkcióinkat profi rendezvénytechnikai partnerünk segítségével. A műsorokban nagyon változatosan variáljuk az előre leforgatott jelenetek, a mellékletben küldött dokumentumok, a szavazások, a szekció szobákban történő megbeszélések lehetőségét a gyanúsítottak élő kihallgatásával, de akár egy gyorsasági krimiben tudós quiz játékkal és még egy élő improvizációs műsorszámmal is.

Az interaktív krimi kifejezés alatt kimondottan csapatépítésre kifejlesztett krimi játékot értünk, melyben a résztvevők csapatalakítás után szerepeket játszanak, “színházi” helyzetekben nyomoznak a gyilkos után, tárják fel az összefüggéseket és győzik meg csapattársaikat igazukról vagy épp annak ellenkezőjéről.

A program nemcsak azoknak való, akik aktívak szeretnek lenni ilyen helyzetekben, hanem azoknak is, akik a csendes szemlélő szerepét választják a csapatokon belül – mellesleg sokszor ők adják a történetek briliáns megfejtéseit is.
Mivel krimikről és játékról van szó, a cél: elkapni és bebizonyítani ki illetve kik a tettesek, a jókat szabadlábra helyezni, a bűnösöket pedig dutyiba juttatni – nem pedig fordítva!

ferprodukcio.hu
Kkferprodukcio.hu

ÚJ!!! KASTÉLY-KRIMI

A kastélyban ezúttal valódi gyilkosság történt.
AZ INDÍTÉK azonban ismeretlen!

Ismerd meg jobban Önmagad és találj rá a nyomokra!
GYILKOSSÁG A NÁDASDY KASTÉLYBAN!
Színház – krimi – időutazás és kultúra – egy órányira Budapesttől

Fordított nap van készülőben a ladányi kastélyban: a jóhiszemű „Nádassy Gróf” és felesége szolgálnak fel Károly, az inas és Etus, a nevelőnő esküvőjén. E különleges alkalomra a falubeliek is hivatalosak. A komornyiknak baljós előérzete van: már maga sem tudja ki jött be, s ment ki a kastély kapuin, s hogy a vendégek vajon ugyanolyan jó szándékkal vannak-e jelen, mint a ház urai. Gyanúja nemsokára fájdalmasan beigazolódik: egy gyilkos rejtőzik a falakon belül – s egy holttest a kastélyban.

Rátok vár, hogy kiderítsétek mi is történt valójában!
Mentsék meg e nemes család jó hírét és maradjatok életben!

A játékra max. 40 fő jelentkezését várjuk. Jöhetsz egyénileg vagy akár barátokkal karöltve. Üdvözlő itallal, sós és édes finomságokkal látunk vendégül. A játék során csapatként kell együtt dolgoznotok, hogy megfejtsétek a kastély titkát. Várunk Titeket!

2024. április 13. – minden jegy elkelt
2024. május 04.
2024. június 29.
2024. július 13.
Jegyvásárlás: COOLTIX.hu

Cottonelőképferprodukcio.hu

ÚJ!!! COTTON CLUB GYILKOSSÁG

A híres New-York-i éjszakai klubban játszódó kosztümös krimi Lena Hall énekes- és táncosnő halála köré szövődik. Owney Madden, a club tulajdonosa, Leo Harper, koreográfus, Lena vőlegénye és a kor híres dalszerzője, McHugh rajong Lena kegyeiért – és tenne meg mindent, hogy Lena élve vagy holtan az övé lehessen. Bűnözők, alkoholtilalom, fegyverek, füst és isteni jazz 1928-ból. Veszélyes és szenvedélyes produkció, amiben nyomozóink tudását és rátermettségét kihallgatások, felidézett jelenetek és releváns quiz játék is próbára teszi.

12ferprodukcio.hu

A HAMISÍTVÁNY

Gosztola Imre balesetet szenvedett  ezredes nyomozó kéri a csapatok segítségét egy híres Vaszary kép ügyében.  A kép hollétének kinyomozása azonban nem várt eseményekhez vezet – gyanúsítottak kihallgatása, idegenek információi az utcán, kéregetők,  restaurátorok, nevezetességek felkeresése, bonyolult kódok és furcsa italok. A váratlan fordulatokat hozó kutatás során pedig még imádkozni sem hagyjuk nyugodtan detektíveinket.  Jó eséllyel a kép valamilyen formában előkerül, a résztvevők arca pedig a végére felderül.

 
Img 7457ferprodukcio.hu

HÍRES NYOMOZÓK MEGOLDATLAN ESETEI

(Online/indoor – aktivitás: 4)

ONLINE/HYBRID verzióban is!

Ez a program egy igazi frissítő megmérettetés: izgalom, szürkeállomány stimulálás, mely egyéni- vagy csapat versennyé is tehető.

Vérbeli színészek bújnak Columbo, Kojak, Mrs Marple, Mrs Fisher, Magnum, Alias, Sherlock és Poirot karakterébe, így még online esetben is garantált a színházi élmény.

A résztvevők akár nyolc világhírű nyomozó megoldatlan eseteit tölthetik le / hallgathatják meg a műsor során. Az esetek kb 8 percesek és változatosak: van köztük gyilkossági ügy, rablás, betöréssel kapcsolatos történet –, a megoldáshoz szükséges idő adja az értékelés alapját.

A műsort egy moderátor (színész) animálja..

AZ ANNA KUBRICK ÜGYferprodukcio.hu

AZ ANNA KUBRICK ÜGY

(indoor, és/vagy outdoor aktivitás:4)

ONLINE/HYBRID verzióban is!

Anna Kubrikot, a sikeres, neves trénert és vállalati konzultánst holtan találják a park egyik ösvényén.
A nyomok még forrók, ám túl sok a gyanúsított. Ráadásul a helyi rendőrség egy amatőr, teljesen kezdő gárdát is kirendel az ügy kibogozására a profi, ám különc Otto Brenner nyomozó mellé…

Egy élethű nyomozás-szimuláció, ami garantáltan próbára fogja tenni az önkéntes detektivek képességeit és igazi csapatmunkára ösztönzi őket. Helyszínelés, kutatás, szembesítés és kihallgatások: izgalmak ÉS hamisítatlan színházi élmény egy kacifántos eset kapcsán.
Majd bónuszként egy fordulat, ami kiemeli az esetet az ismert krimi történetek sorából, nekünk pedig lehetőséget ad arra, hogy a legütősebb nyomozó team-et jutalmazhassuk!

Maradj forró nyomon!

Nyomozó Zsenikferprodukcio.hu

NYOMOZÓ ZSENIK

(indoor, aktivitás:5)

Egy különleges ankét alkalmával összegyűlik Colombo, Miss Marple és Poirot, e három különleges nyomozó zseni, hogy összemérve tudásukat egy kreált haláleset kapcsán, bemutathassák a nézőknek sajátos gondolkodásmódjukat és technikáikat, azt remélve, hogy így átadhatják az utókornak tudásukat.

A közös prezentáció azonban nem várt fordulatot vesz, meglepve ezzel a három lángelmét.
Miss Marple és társai reménykedve várják, hogy a nézők az Ő zseniális tudásukat is túlszárnyalva felderítik a rejtélyes esetet.

Vajon Önök mennyire jó megfigyelők?
Titkokban, csavarokban és fergeteges rekonstrukcióban ezúttal sem lesz hiány: ez esetben azonban a nézők állnak a színpadon!

Maradj forró nyomon!

Péntek 13ferprodukcio.hu

PÉNTEK 13.

(indoor, angolul is:5)

Emberismeret?  Megfelelő csapatmunka? Logika??
Csupán józan paraszti ész??

Ha ÖN egy eddig még ismeretlen, új szórakozási formát keres, akkor tisztelettel jelentjük, hogy megtalálta! Szeretett volna már belebújni Colombo bőrébe, hogy megtudja milyen lehet egy vérbeli nyomozó élete? Vagy inkább egy ártatlanul vádolt ember védelmére kelne, mint Petrocelli? Szeretné megismerni milyen érzés, mikor egy esküdtszékben Ön az egyik, akinek döntenie kell életről és halálról? Vagy szívesen szemlélné, amint mások játszanak? Szeretné meggyőzni csapattársát igazáról? Szeretné kipróbálni milyen kompromisszumra képes egy ügy érdekében? Próbálja ki! Öné a főszerep!

E történet három fiútestvér története. Egy ikerpáré és az öccsüké, akik közül a fiatalabb iker a történet elején mérgezésben meghal. A nyomozás a halála körülményeit deríti fel, hozzátartozóinak kikérdezését teszi lehetővé – és columbiai drogüzletek, gyógyszergyárak, balesetek, és családi viszályok közepébe repít minket. Fordulatos történet, melyben épp akkor áll minden a feje tetejére, amikor azt a legkevésbé várnánk.

Volt egyszer egy manöken - csapatépítő krimiferprodukcio.hu

VOLT EGYSZER EGY MANÖKEN

(indoor / aktivitás:5)

ONLINE/HYBRID verzióban is!

A csapatok és detektívjeik ezúttal egy divatbemutatóra csöppennek és egy modell gyilkosa után nyomoznak.

A játékot egyfajta krimiben tudós kvízjátékkal nehezítettük és új dramaturgiai elemekkel fűszereztük, de ígérjük, hogy a „leggyengébb láncszemnek” is lesz esélye „forró nyomon” folytatni a kutatást…

Újabb kaland az Orient Expresszen - csapatépítő krimiferprodukcio.hu

ÚJABB KALAND AZ ORIENT EXPRESSZEN

(angolul is / indoor / aktivitás: 2)

„Egy újabb eset, Mon Ami! Egy volt férj… ráadásul egy halott volt férj! Nos, nem túl szép kilátás az életre! Azonnal értesítse a rendőrséget és utazzon utánunk Mrs Lemon. Számítok a segítségére.” Poirot

Poirot és Hastings kapitány ezúttal ismét egy izgalmas kalandot élnek át vendégeikkel együtt az Orient Expresszen.

Miközben szeretett vonatuk ismét érinti Párizs, Bécs, Budapest és Isztambul városait egy újabb gyilkosság sötét részletei bontakoznak ki az „utasok” szeme előtt, akik a nyomozás végén maguk is hozzájárulhatnak a gyilkos kézre kerítéséhez.

A kosztümös időutazás szeretők, szerelmesek és volt házastársak köré fonódik, akik egy kalauz és egy pincér közreműködésével Poirot-tól várják a rejtélyes gyilkosság felfedését. Poirot pedig nem késlekedik maradéktalanul utánajárni a felmerült kérdéseknek.

Maradj forró nyomon!

Cityffferprodukcio.hu

MISSION IMPOSSIBLE

(angolul is / outdoor, indoor, vegyes / aktivitás: 5)

Ez a program egy un. Mission Impossible-jellegű nyomozós, akciókban, szervezésben, sight-seeingben, csapatmunkában bővelkedő krimijáték, ahol az adott, kideríteni való történetet  a résztvevők ‘in medias res’ ismerik meg.

A csapatokat Scully ügynök alaposan megmozgatja, hiszen a nyomokat, az eset szemtanúit és a hozzátartozókat (beépített színészeinket) ténylegesen fel kell kutatni az adott helyszínen … A játék végére a nyomokat és információkat puzzle-ként összerakva a team-eknek megoldással kell előállniuk.

ferprodukcio.hu

60 PERC 3 ESET

(indoor / aktivitás: 4)

A csillebérci gyilkosság – Fekete Dominó – A koronaőr százados

Három megtörtént eset – és sok kezdő nyomozó.
Elénk tárulnak a bizonyítékok, dossziék, fotók és vallomások.

Esetenként húsz perc áll rendelkezésre, hogy az adott asztal társaság, azaz inkább esküdtszék megnevezze a tettest és feltárja az összefüggéseket!

Küzdelem egymással, az idővel és a többi társasággal is.
Pörgős csapatmunka – feszített tempó. Az Élet adja a meglepőbb választ – vagy Önök?

Maradj forró nyomon!