FeR Szórakoztatás

TÖBB ANNÁL, MINT AMIT SZERETNÉL!

Produkcióink lételeme az interaktivitás, a színészi profizmus, a változatosság és kreativitás. Egy-egy apró részlet is elég néha, hogy képzeletünkben teljes értékű műsor születhessen. Sokszor azonban Megrendelőink egyedi kérésére hozunk létre programokat. Mi mindkettőben otthon érezzük magunkat. Önöknek mire van szükségük? Segítünk válaszolni, ismerkedjenek meg kész produkcióinkkal, íme:

 

ART a’la CART
(indoor, aktivitás:3)

Egy este, ahol vendégeink menü kártyáján ezúttal produkciók és kredit összegek szerepelnek. Egy asztal társaság azonban max. 2-3 produkciót vásárolhat. Hogy melyikeket? Nos, válasszon és lobbyzzon kedvére az asztalnál ülő vendégekkel! Ellenfelei vagy partnerei lesznek? Jussanak konszenzusra! A kínálat sokféle és különleges! A választott produkciók különleges módon a vendégek asztalainál tekinthetők meg. Művészet gourmanoknak!

MEGHÖKKENTŐ ESTÉK
(aktivitás:3, indoor)

Színészeink ezúttal interaktív színházi előadást hoznak létre a nézők szeme láttára és az ő instrukcióik alapján. A játékvezető segítségével az egyes asztaltársaságok a helyükön ülve szőhetik az adott történetet, kérésük alapján színészeink meghalhatnak vagy épp feltámadhatnak – és újabb karakterbe bújhatnak. Az asztalok kérhetnek a játékba speciális kellékeket és találhatnak ki új fordulatokat -, akár a következő asztaltársaság orra alá törve ezzel a borsot… S tehetik ezt teljes nyugodtsággal: hiszen mindennek a színészek “isszák meg a levét”…nevetni azonban mindenki együtt fog és a történetnek is vége lesz egyszer!

MARVEL – GO WELL
(indoor – outdoor, aktivitás: 5 )

(E program során a résztvevő csapatok megadott TÉMA alapján kitalálnak egy történetet  képregényként elképzelve azt.  Azaz meghatározzák, mik lesznek az egyes jelenetek, milyen jelmez és kellék lesz szükséges hozzá, ki és milyen szerepet játszik benne, hol készüljenek a fotók – és a leghitelesebb módon megszerkesztik a jelenet szövegeit, felírják azokat szöveg szöveg buborékokra és elkészítik a fotókat is. A program zárásaként a csapatok megnézhetik az elkészült képregényeket és kérés szerint közönség szavazásra is bocsáthatjuk a műveket! 

HOLLYWOOD QUIZ
(indoor, angolul-magyarul, aktivitás:3)

Julia Roberts? Jack Nicolson? Csortos Gyula vagy Vivien Leigh? Ők ott lesznek! A résztvevők szem- és fültanúi annak, amikor a világ legjobbjai a leghíresebbekben szerepelnek. Ráadásul az ő tudásuk mérettetik meg ezek után egy különleges filmes totóban! Briliáns színészek a vásznon és az előtt, amint például az “Elfújta a szél, A Hyppolit, a lakáj, A micsoda nő”... leghíresebb jeleneteit adják elő. Különlegesség, hogy a jeleneteket egy-egy jellemző öltözetben vagy kellék segítségével adják elő színészeink az adott film vetített hátterével ÉLŐBEN, hogy az élményt még teljesebbé tegyük.

MARY READ CSÓKJAI
(indoor, angolul-magyarul, aktivitás:3)

Interaktív kalózkodás az ellenség idegei ellen, az életben maradásért! Támadás és csapatrombolás erős idegzetűeknek! Interaktív és fakultatív produkció (kalóz jelenet, mered vagy nem sarok, lopott kincsek parádéja, tenger quiz, védd magad sarok, kampókéz és a grog balladája..), tények és történelem kalóz módra, UNfair party csókokért, sok humorral!

LOKÁLOK és DIZŐZÖK ÉJSZAKÁJA
(indoor, aktivitás:3)

Ez a produkció izgalmas és tartalmas időutazás lehet egy ültetett vacsora és egy mozgalmas party között, mely nemcsak a Régi Idők Filmjei Quiz játékot, de több, interaktívan látogatható programot is tartalmaz, melyek a 20-as évek izgalmas világába repítik a résztvevőket. A  Kártyák és kérdések, a Kocka, kártya, casino és a Könyv és irodalom aktivitások felidézik e kor világát és egyfajta kulturális missziót is teljesítenek rég elfeledett dizőzök és lokálok emlékére. A műsor csupán a szórakoztatást is szolgálhatja, de könnyen tehető asztaltársaságok pontgyűjtő versengésévé is – akár egy átváltoztató fotószalonnal az este végén.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.