FeR Produkciók

TÖBB ANNÁL, MINT AMIT SZERETNÉL!

Produkcióink lételeme az interaktivitás, a színészi profizmus, a változatosság és kreativitás. Egy-egy apró részlet is elég néha, hogy képzeletünkben teljes értékű műsor születhessen. Sokszor azonban Megrendelőink egyedi kérésére hozunk létre programokat. Mi mindkettőben otthon érezzük magunkat. Önöknek mire van szükségük? Segítünk válaszolni, ismerkedjenek meg kész produkcióinkkal, íme:

  ÚJ!

SEHEREZADE KÜLDETÉS  (indoor-outdoor, aktivitás:3) 

Mérsékelten pörgős nyomozás felnőtteknek, mely során a nyomozó irodák Seherezade és az ellopott kincsek nyomait kutatják. Egy professzor is előkerül és végül kihallgatásokkal kell az igazságot kideríteni. Outdoor elemekkel is kombinálható műsor egy órában… 

 ÚJ!

ÁLLATIRA NYOMOZUNK  (indoor-outdoor, aktivitás:3)

 Outdoor és indoor verzióban és kiegészítő elemekkel is játszható nyomozós játék családoknak, mely során  eltűnt állatokat kell megtalálni és  kideríteni kik és miért tüntették el azokat. Frissítő detektívesdi egy órában cukiságokkal! 

 

ART A’la CART – (indoor, aktivitás:3)

Egy este, ahol vendégeink menü kártyáján ezúttal produkciók és kredit összegek szerepelnek. Egy asztal társaság azonban max. 2-3 produkciót vásárolhat. Hogy melyikeket? Nos, válasszon és lobbyzzon kedvére az asztalnál ülő vendégekkel! Ellenfelei vagy partnerei lesznek? Jussanak konszenzusra! A kínálat sokféle és különleges! A választott produkciók különleges módon a vendégek asztalainál tekinthetők meg. Művészet gourmanoknak!

 

MEGHÖKKENTÖ ESTÉK
(aktivitás:3, indoor)

Színészeink ezúttal interaktív színházi előadást hoznak létre a nézők szeme láttára és az ő instrukcióik alapján. A játékvezető segítségével az egyes asztaltársaságok a helyükön ülve szőhetik az adott történetet, kérésük alapján színészeink meghalhatnak vagy épp feltámadhatnak – és újabb karakterbe bújhatnak. Az asztalok kérhetnek a játékba speciális kellékeket és találhatnak ki új fordulatokat -, akár a következő asztaltársaság orra alá törve ezzel a borsot… S tehetik ezt teljes nyugodtsággal: hiszen mindennek a színészek “isszák meg a levét”…nevetni azonban mindenki együtt fog és a történetnek is vége lesz egyszer!

RENESZÁNSZ SEREG-ÉPÍTÉS A VISEGRÁDI PALOTÁBAN
(aktivitás:5, outdoor)

A csapatok, azaz inkább seregletek, egy reneszánsz színdarab előkészítésén munkálkodnak a nap folyamán több különböző különleges műhelyben, hogy a darab premierjén Mátyás Király és udvara egy igazán fényes históriával kápráztathassa el a pórnépet (vagyis a többieket) – és még a decibel mérő előtt is a legjobbnak találtassanak. Eszem-iszom, tánc-, kard- és színművészeti vigasság utánozhatatlan reneszánsz életérzéssel a Királyi Palotában. (Együttműködésben az Ambiance Boutique Events csapatával.)

 HOLLYWOOD QUIZ
(indoor, angolul-magyarul, aktivitás:3)

Julia Roberts? Jack Nicolson? Csortos Gyula vagy Vivien Leigh? Ők ott lesznek!

A résztvevők szem- és fültanúi annak, amikor a világ legjobbjai a leghíresebbekben szerepelnek. Ráadásul az ő tudásuk mérettetik meg ezek után egy különleges filmes totóban! Briliáns színészek a vásznon és az előtt, amint például az “Elfújta a szél, A Hyppolit, a lakáj, A micsoda nő”... leghíresebb jeleneteit adják elő. Különlegesség, hogy a jeleneteket egy-egy jellemző öltözetben vagy kellék segítségével adják elő színészeink az adott film vetített hátterével ÉLŐBEN, hogy az élményt még teljesebbé tegyük.

  AZ ELIXÍR

Humanoidok Vs Élőhalottak (outdoor, aktivitás: 5)

A föld nevezetű bolygón bekövetkezett szellemi- és fizikai apokalipszis után csak maréknyi ember maradt Humanoid… A kies vidékeken élőhalottak tombolnak és követelik a Humanoidok testét és agyuk elfogyasztásával megmaradt szellemiségüket igyekeznek magukba szívni… A pokolból csak az az egy üvegnyi megmaradt ELIXÍR jelenthet menekülést, aminek egyetlen cseppje is humanoiddá teszi az élőhalottakat és amit anno elrejtettek ember-tudosók. Az élőhalottaknak azonban eszük ágában sincs önszántukból fogyasztani az italból… A harc már zajlik az üvegcséért, de a küzdelem kimenetele kétséges…

Extra szituációs lövészet  színészekkel, sportolókkal és animátorokkal a megrendelő csapatai ellen.

  HUNGRY or HUNGARIAN??
(indoor vagy vegyes, aktivitás:3)

„A magyarok nyilaitól ments meg Uram minket!”- szól a régi mondás. A világban sok helyütt azonosítják a magyarokat a múlt kegyetlen, vad hordáival. Ez tényleg így van? Valójában ilyenek lennénk? Vagy egy különleges nemzet vagyunk, akik a világ legspeciálisabb, legkülönlegesebb anyanyelvét beszélik olyannyira, hogy nyelvünket az Amerikai Polgárháború idején titkos kódként használták? Vér, háborúk, hősök és hősnők, – a szabadság dédelgetett vágya: reloaded – egy felnőtteknek szóló interaktív felderítő program keretein belül!

 MARY READ CSÓKJA
(in- és outdoor / aktivitás: 5)

Interaktív kalózkodás az ellenség idegei ellen, az életben maradásért! Támadás és csapatrombolás erős idegzetűeknek! Interaktív és fakultatív produkció (kalóz jelenet, mered vagy nem sarok, lopott kincsek parádéja, tenger quiz, védd magad sarok, kampókéz és a grog balladája..), tények és történelem kalóz módra, UNfair party csókokért, sok humorral!

PULP FICTION DAY
(vegyes, aktivitás:5)

Kalandok és hősök? Közösen létrehozott műremek?
Garantált kutatás, nyomozás és átváltozások!
Színészek?! Improvizációk? Szerződtess és rendelkezz!
Alkosd meg a saját sztorid!

A nap koncepcióját az improvizációs színházi műfaj egyedi és megismételhetetlen mivolta, a közösen létrehozott alkotás és mozgalmas kalandok adják.

A nap első felében a know-how elsajátítására adunk lehetőséget: a résztvevők csapatokban, akár többször újrakeveredve izgalmas feladatokat oldanak meg (pl.: Mit is ír a hogyishívják/ Láthatatlan project / Hős és hősnő kerestetik / Akikért a harang szól / Story vadász / Ponyva pech). Az aktivitások mind előkészítik és kapcsolódnak a nap második felében létrehozandó közös célhoz: az egyedi pulp-fiction sztori megalkotásához, mely kizárólag az résztvevők ötletei és korábbi aktivitásai alapján születik meg, ám profik tolmácsolásában!

LOKÁLOK ÉS DIZŐZÖK ÉJSZAKÁJA
(indoor, aktivitás: 3-4)

Ez a produkció izgalmas és tartalmas időutazás lehet egy ültetett vacsora és egy mozgalmas party között, mely nemcsak a Régi Idők Filmjei Quiz játékot, de több, interaktívan látogatható programot is tartalmaz, melyek a 20-as évek izgalmas világába repítik a résztvevőket. A  Kártyák és kérdések, a Kocka, kártya, casino és a Könyv és irodalom aktivitások felidézik e kor világát és egyfajta kulturális missziót is teljesítenek rég elfeledett dizőzök és lokálok emlékére. A műsor csupán a szórakoztatást is szolgálhatja, de könnyen tehető asztaltársaságok pontgyűjtő versengésévé is – akár egy átváltoztató fotószalonnal az este végén.

DALLAS CRIME
(közösen az ActiveZone Produkcióval)

Cowboy kalap, country zene…
A sorozat története, helyszíne továbbá Texas állam sajátosságai adják a keretét e nem mindennapi programunknak. Az alaptörténet szerint rejtélyes gyilkosság történik az Ewing családban, melyet a csapatoknak kell felderíteni. Az elsöő fázisban a csapatok megfejthetik a “Texan English-t”, lasszót dobhatnak, olajcsöveket rakhatnak össze… A második fázis valójában már egy interaktív színház, melynek keretén belül kihallgatják a gyanúsítottakat és maguk a csapatok alakítják a történetet. Az ünnepélyes eredményhirdetésre az “Olajvállalkozók és farmerek bálján” kerül sor. Az esti mulatságot tombola, Texas Holdem Poker, szivar és whisky szalon teszi még teljesebbé.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.